7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde başarılı olarak il ve ilçe genelinde yapılan kros müsabakalarında dereceye giren öğrenciler Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Latif Korkmaz tarafından ödüllendirildi.

Balıkesir, Eskişehir ve Diyarbakır'da yapılan kros müsabakalarında dereceye giren Endüstri Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinden Hasrethan Karaca, Elif Ulus, Mert Atlı ve Salih Gül, il ve ilçe temsili için Isparta'ya gitmeden önce Milli Eğitim Müdürü Latif Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.

Genç sporcuları tebrik ederek başarı dileklerinde bulunan Milli Eğitim Müdürü Latif Korkmaz, her başarının takdire layık olduğunu ifade ederek, "İlçemiz dışına taşan her başarıyı önemsiyorum. Gençlerimiz elçilik görevini üstlenmişlerdir. Bizler için önemli imzalar attınız. Göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri kutluyorum. Meslek Liseleri katkı sağlayan liselerdir. Okulunuzu müdür ve müdür yardımcınızı, beden eğitimi öğretmeninizi, sporcunun ahlaklısını yetiştiren öğretmenlerinizi ve destek olan ailelerinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızı ileriki büyük başarılara da taşıyacağınıza inanıyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 18:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?