5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Başarılı voleybolculara ödül

BAŞARILI VOLEYBOLCULARA ÖDÜL

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Bayanlar Voleybol Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi salonunda 3 gün süren maçların sonunda dereceye giren takımlara kupa verilirken, tüm oyuncular da madalya ile ödüllendirildi.

İstanbul Suadiye Basketbol Kulübü, Dikili Lodos Spor, Ayvalık Gençlik Spor ve Burhaniye Belediyespor takımlarının katıldığı turnuva, yıldızlar ve küçük kızlar kategorilerinde yapıldı. Suadiye Basketbol Kulübü’nün organize ettiği karşılaşmalarda büyük çekişme yaşandı. 3 gün devam eden karşılaşmalar sonunda Yıldız Kızlar da Suadiye Basketbol Kulübü birinci, Ayvalık Gençlik Spor ikinci ve Burhaniye Belediye Spor üçüncü oldu. Küçük kızlarda ise, Ayvalık Gençlik Spor birinci, Suadiye Basketbol Kulübü ikinci ve Burhaniye Belediyespor üçüncü oldu.

Başarılı takımlara İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Sağban tarafından kupaları verilirken, tüm sporcular da madalya ile ödüllendirildi. Burhaniye Belediyespor yöneticilerinden Avukat Hasan Ender ile veteriner hekim Uğur Tarhal’ın da katıldığı ödül töreni sırasında konuşma yapan Suadiye Basketbol Kulübü yöneticisi Savaş Gökbayrak, çok zevkli bir turnuva yaşandığını belirterek, bütün takımları birinci saydıklarını söyledi.

BAŞARILI VOLEYBOLCULARA ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 14:11:04
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 14:23:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?