7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Başhekimler Ayvalık'ta toplandı

HASTANE BAŞHEKİMLERİ AYVALIKTA TOPLANDI

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi, il merkezi ve ilçelerdeki Devlet Hastanelerinin başhekimlerini ağırladı. Ayvalık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Akın Karakuyu’nun ev sahipliğini üstlendiği 20. başhekimler toplantısına başkanlık eden İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan, bundan sonraki toplantının Balya ilçesinde olacağını söyledi.

Balıkesir il merkezi ile ilçelerinde bulunan 23 Devlet Hastanesinin başhekimi Ayvalık Haliç Park Otel’de toplandı. Ayvalık Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Akın Karakuyu’nun hastanesi hakkındaki sunumu ilgi ile izlenirken başta domuz gribi olmak üzere çeşitli hastalıklar konusundaki gelişmeler ele alındı.

Hastanelere 38 derecenin üzerinde ateşle başvuran hastaların domuz gribi gibi değerlendirilmesini isteyen İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan, “İlde sağlık çalışanları ile hacı adayları aşılandı. Bu günlerde ise 6 aylık ile 5 yaş arası çocuklar ile risk grupları aşılanıyor. Aşılamalar devam edecek. Her 15 günde değişik bir ilçede düzenlediğimiz toplantılar çok yararlı oluyor. Arkadaşlarımız ilçeleri tanır hale geldi. İl merkezi ve ilçelerimizde 23 hastanemiz var. Bir yıl içinde tüm ilçelere gidilmiş olacak” dedi.

Toplantının ardından ev sahibi Dr. Akın Karakuyu tarafından başhekimleri birer hediye paketi verildi. Bundan sonraki toplantının da Balya ilçesinde yapılacağı açıklandı. Toplantıya, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan, müdür yardımcısı Sabiha Akdemir ve Yataklı Tedavi Kurumları Şube Müdürü Dr.Önder Önvermez ile 23 hastane başhekimi katıldı.

HASTANE BAŞHEKİMLERİ AYVALIKTA TOPLANDI
HASTANE BAŞHEKİMLERİ AYVALIKTA TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 11:54:02
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 13:23:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?