7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Başhekimler Burhaniye’de toplandı

BURHANİYE’DE BAŞHEKİMLER TOPLANTISI

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Balıkesir il merkezi ile ilçelerdeki hastanelerin başhekimlerini ağırladı. ‘Beksan’ isimli tesislerde düzenlenen toplantıya, Burhaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Cüneyt ev sahipliği yaparken, toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan ile şube müdürleri ve 24 hastane başhekimi katıldı.

Burhaniye ilçesi, il genelindeki hastanelerin başhekimlerini ağırladı. Burhaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Cüneyt ile baştabip yardımcısı Yüksel Çelikçi ve hastane müdürü Sabri Yaşar tarafından karşılanan konuklara önce yemek verildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan’ın başkanlık ettiği toplantıya, şube müdürleri Dr. Sabiha Akdemir, Dr. Mustafa Akpınar ve Dr. Önder Önvermez ile 24 hastane başhekimi katıldı.

Toplantının ev sahipliğini üstlenen Burhaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Cüneyt, slayt gösterisi eşliğinde ilçe ve hastane hakkında bilgiler verdi. İlçe merkezi ile köylerde 49 bin kişinin yaşadığını belirten Dr. Mehmet Cüneyt, “Hasta memnuniyetini artırmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bazı branşlarda hekim eksiğimiz var. Ayrıca hemşire ve acil tıp teknisyeni kadrolarımızda da noksanlık vardır. Her hekime bir poliklinik tahsis edilerek hastalara hekim seçme olanağı sağlandı. Mevcut imkanlarla en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hemşire çağrı sistemini de devreye sokacağız” dedi.

Her 2 haftada değişik ilçelerde toplantılar yaptıklarını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan, yaptığı konuşmada, sağlıkta dönüşüm projelerini gerçekleştireceklerini söyledi. İlçelerde yapılan toplantıların yararlarını anlatan Çalışkan, sorunların tartışıldığını toplantılar sayesinde birlik ve beraberliğin pekiştiğini bildirdi.

BURHANİYE’DE BAŞHEKİMLER TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 14:05:01
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 14:40:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?