5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Başımızın tacısınız!

BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL OK'DAN ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, şehit ailelerine sahip çıktı. Şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Başkan Ok, "Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız" dedi.

Belediye Başkanı İsmail Ok beraberinde başkan yardımcısı Argun Atıcı ile birlikte şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Şehitler Haftası nedeniyle yapılan ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren aileler Belediye Başkanı İsmail Ok'a kendilerini unutmayıp yalnız bırakmadığı için teşekkür ettiler. Bazı aileler daha önce hiçbir Belediye Başkanı ve diğer kamu kuruluşlarından evlerinde kendilerini ziyaret ederek böyle yakınlık görmediklerini dile getirdi. Hiçbir beklentilerinin olmadığını söyleyen aileler, "Bizim sadece manevi desteğe ihtiyacımız var. Biz evlatlarımızı vatan için feda ettik, ederiz de. Fakat bizler unutulmak istemiyoruz. Hatırımız sorulsun istiyoruz. Sadece askerlerimiz hatırlıyor bizi. Ve ne mutlu ki bize, sizin gibi bir Belediye Başkanı'na sahibiz. Bugün bizi çok mutlu ettiniz. Bizleri unutmadığınız için teşekkür ediyoruz. Sizi her zaman yanımızda görmek istiyoruz" diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

 

"BAŞIMIZIN TACISINIZ"

Ziyaretlerde tüm aile bireyleri ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı İsmail Ok ise şehit ailelerine, "Sizler bizlerin başımızın tacısınız" dedi. Başkan Ok, "Sizin en değerli varlıklarınız olan evlatlarınız bu vatan için feda oldu. Her zaman yanınızda olacağız, acınıza ortağız. Sizler için ne yapsak azdır. Bizlerden bir isteğiniz olduğunda dile getirmekten çekinmeyiniz" dedi.

BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL OK'DAN ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK
BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL OK'DAN ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK
BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL OK'DAN ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 19:38:03
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 00:28:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?