5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Başkan Akova’dan salon müjdesi

BAŞKAN AKOVA’DAN ENGELLİLERE SALON MÜJDESİ

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zihinsel Engelliler Derneği yöneticilerini kabul eden Belediye Başkanı Fikret Akova, salon müjdesi verdi.

Dernek yöneticilerini meclis salonunda kabul eden başkan Akova’nın, Ören yolunda inşaatı devam eden düğün salonunun yanındaki 600 metrekarelik salonu engellilere tahsis edeceğini açıklaması dernek yöneticilerini sevindirdi. Burhaniye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Basri Şahin ile onursal başkan Hayriye Uslanmaz ve bir grup yönetici Belediye Başkanı Fikret Akova’yı ziyaret etti. Başkan Akova’ya plaket ve çiçek veren dernek yöneticileri derneğe katkılarından ötürü teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren başkan Akova, Ören yolunda yapılmakta olan Ahmet Akın Kültür Merkezi’ndeki bir salonu engellilere tahsis edeceklerini söyledi. Engellilere sahip çıktıklarını belirten belediye başkanı Fikret Akova, “Yapılmakta olan düğün salonunun yanındaki 600 metre karelik kapalı alanı sizlere tahsis etmek istiyoruz. Burada Altı Nokta Körler Derneğine de bir büro vereceğiz. Kalan alanın tamamı Zihinsel Engellilere ayırdık. Burada yapacağınız faaliyetlere göre bir proje hazırlayıp bize getirin. İnşaatı devam eden tesisleri sonbahara bitirmek istiyoruz. Binanın üst katlarını da ressamlara ayıracağız. Hayriye Uslanmaz’ın

da sizlerin yanında bulunması büyük şans. Hep birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan Akova’nın salon tahsis etmesinin kendilerini heyecanlandırdığını belirten Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Basri Şahin, “Bize destek çıkan başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bize tahsis ettiği salon için proje hazırlayacağız. Dernek olarak bundan sonra daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 10:46:02
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 13:47:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?