6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Başkan Arslan'ın acı kaybı

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın annesi Medine Arslan (80), hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Demokratik Sol Partili (DSP) Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın annesi Medine Arslan, hastalığına yenik düşerek dün hayatını kaybetti. Başkan Arslan ve ailesini yakınları ve siyaset camiası yalnız bırakmayarak, dostluk örneği sergiledi.
Evinden alınan Medine Arslan’ın cenazesi, Zeytinli Çarşı Camii’ne getirildi. Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazıyla birlikte cenaze, omuzlarda taşındıktan sonra, Mehmetalan Köyü Mezarlığı’na götürülerek dualarla defnedildi.

Cenaze törenine, Arslan ailesinin akraba ve yakınlarının yanı sıra, Edremit belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, diğer çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları, UZZK Başkanı Mustafa Tan, DSP, CHP ve diğer siyasi partilerin ilçe ve belde başkanları ile yöneticileri, muhtarlar, dernek, oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Zeytinlili vatandaş katıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 18:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?