6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Başkan Aysan sözünü tutuyor

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan verdiği sözleri tutuyor. Belediyeden maaş alacakları olan işçilere maaş ödemelerini yapan Başkan Aysan, Başbakan Erdoğan ile görüşerek Erdek'e yatırımların önünü açmak için çalışmalarda bulunuyor.

Erdek Belediye Başkanı Aysan, göreve başladığı gibi tasarruf tedbirleri uygulayıp, tüm ödemelerin belediyenin kendi gelirleri ile yapıldığını belirterek, memur ve işçilerin birer aylık maaş alacağı kaldığını açıkladı. Geçtiğimiz hafta Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Belediye Başkanı Aysan, "Başbakanımız ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldim. Kendilerine Erdek Belediyesi'nin mali yapısını aktardım, Başbakanımız Erdek'in kendisi için önemli olduğunu Erdek'e hizmet etmek noktasında ne gerekiyorsa yapılması konusunda girişimlerde bulundu. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'da yaz sezonu süresince Erdek'te kullanılmak üzere 1 tane çöp aracı, 1 tane temizlik aracı ile muhtelif sayıda çöp kovasını Erdek'e gönderdi. Araçlar ve çöp kovalarımız ilçemize gelerek hizmete girdi. Dürbün mevkisi olarak anılan bölgede uygun bir alanda özellikle zeytin ağaçlarının sulanması amacıyla yeni gölet yapımı için çalışma başlattık. Yaz sezonu için belediye olarak temizlik ve yeni düzenlemeler yapıyoruz. Erdek'e yatırımların önünü açmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Erdek Belediyesi çalışanlarının maaşlarıyla da ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Aysan, göreve başladığı gibi tasarruf tedbirleri uygulayıp, tüm ödemelerin belediyenin kendi gelirleri ile yapıldığını, memur ve işçilerin birer aylık maaş alacağı kaldığını, Erdek Öğretmenevi deniz kıyısındaki dolgu alan üzerine küçük ebatlı kafelerin kurulacağını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 17:36:12
Güncelleme :22 Haziran 2009 Pazartesi 18:45:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?