3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Başkan İpek'in oğlu evlendi

Balıkesir’in Bandırma ilçesi Edincik Belediye Başkanı Fevzi İpek’in oğlu Mert İpek ile Nurhan Sarıgül, görkemli bir düğün ile dünya evine girdiler.

Erdek Kırtay Otel’de düzenlenen düğüne AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Bandırma Kaymakamı Salih Keser, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Bandırma Emniyet Müdürü Hakan Aydın, Erdek Emniyet Müdürü Esat Taner, Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, İİBF Dekanı Prof. Dr. Edip Örücü, Bandırma Cumhuriyet Eski Başsavcısı Ünal Yalıncak, BAGFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Gencer ve Onursal Başkan Recep Gençer ile çok sayıda işadamı, bürokrat ve davetli katıldı.

Gecede genç çiftin nikahını Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı yaparken Bandırma Kaymakamı Salih Keser ise nikah şahidi oldu. Başkan Sarı nikah sırasında esprileri ile gelin ve damadı güldürürken, imzaların atılması ardından aile cüzdanını gelin Nurhan İpek’e teslim etti.

Genç çift daha sonra düğünün ilk dansını aileleri eşliğinde yaptı. Gecede konuklar sahne alan sanatçıların şarkıları eşliğinde eğlendiler.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 18:45:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?