2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Başkan Ok karne dağıttı

BAŞKAN OK KARNE DAĞITTI

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Edip Gürcün İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Edip Gürcün İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşen karne törenine Belediye Başkanı İsmail Ok ve İl Milli Eğitim Müdürü İlhan Aslan katıldı. Başkan Ok, törene katıldığı okula bir adet dizüstü bilgisayar ile projeksiyon cihazı hediye etti. Okul adına hediyeyi kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü İlhan Aslan, Başkan Ok'a teşekkür ederek, "Bizler o kadar şanslıyız ki bir eğitimci olan ve ihtiyaçları çok iyi bilen bir Belediye Başkanı'na sahibiz. 2010-2011 eğitim yılının bu son gününde siz öğrencilerimizde bir yıl boyunca verdiğiniz emeklerin ve başarılarınızın karşılığını karnelerinizde gördünüz. Hepinize iyi tatiller dilerken Belediye Başkanımız İsmail Ok'a tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra öğrencilerle duygu ve düşüncelerini paylaşan Belediye Başkanı İsmail Ok, "Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının sonunda karnelerinizi aldınız. Bundan sonra ki zamanda iyice dinlenin ve yeni döneme iyi hazırlık yapın. Sevgili çocuklar, öğrendiğiniz bilgilerinizi tekrarlamayı ve en önemlisi de kitap okumayı asla ihmal etmeyin. Bizlerde sizler gibi bu sıralardan geçerek buralara geldik. Sizlerde ileri de inşallah çok başarılı ve çok iyi noktalarda olacaksınız. Teknoloji konusunda okulunuzun eksiklerini biliyorum. Elimizden geldiğince her zaman yanınızdayım. Bilgisayar ve projeksiyon cihazınız hayırlı olsun. Sizlerden tek isteğim derslerinizde başarılı olmanız. Hepinize iyi tatiller diliyorum" şeklinde konuştu.

Tören sonunda okulda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilirken okul birincisi Ceylan Gökmen ödülünü Belediye Başkanı İsmail Ok'tan aldı.

BAŞKAN OK KARNE DAĞITTI
BAŞKAN OK KARNE DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2011 Cuma 19:06:03
Güncelleme :18 Haziran 2011 Cumartesi 09:11:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?