6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Başkan Ok mazbatasını aldı

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, mazbatasını aldı. Başkanlık makamındaki devir teslim töreninin yarın yapılması bekleniyor.

Yerel seçimde rakiplerine büyük bir fark atarak Belediye Başkanı seçilen MHP'li İsmail Ok, bugün parti teşkilatı ile birlikte gittiği İl Seçim Kurulu'nda belediye başkanlığı mazbatasını alarak görevine resmen başlamış oldu. MHP İl Başkanı Ahmet Yaraş ve MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Dangaz ile birlikte adliyeye giden MHP'li belediye meclis üyesi ve İl Genel Meclis üyeleri de İsmail Ok ile birlikte mazbatalarını teslim aldılar. Adalet Komisyonu Başkanı Metin Günver'in makamında gerçekleşen mazbata teslim törenine basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

Balıkesir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli kameraman ve fotoğrafçı da yeni belediye başkanı ile belediye meclis üyelerinin mazbatalarını aldıkları töreni baştan sona takip edip görüntülediler. Adalet Komisyonu Başkanı Metin Günver, seçimde gösterdikleri başarılarından dolayı tüm MHP'lileri kutlarken, Belediye Başkanı İsmail Ok'a da başarı diledi. Günver'in isteği üzerine Başkan Ok'un mazbatasını MHP İl Başkanı Ahmet Yaraş verdi. Metin Günver, yeni seçilen başkan ile birlikte tüm belediye ve İGM üyelerine başarı diledi. Belediye Başkanı İsmail Ok, meclis üyeleri ve parti teşkilatıyla beraber adliye çıkışında topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

DEVİR TESLİM YARIN
Bu arada, mazbatasını alan Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Belediyesi'ndeki makamına yarından itibaren geçecek. MHP teşkilatı devir teslim töreninin saatini bu akşam yapacağı istişare toplantısında belirleyecek. MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Dangaz, bir aksilik olmaz ise devir teslimin Cuma Namazının ardından yapılacağını bildirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 10:23:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?