3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Başkan Ok organlarını bağışladı

BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL OK ORGANLARINI BAĞIŞLADI

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok organ bağışında bulundu. Hemşirelik Haftası sebebiyle Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü öğretmen ve öğrencilerini ziyaret eden Başkan Ok, burada düzenlenen bir kampanyaya katılarak bütün organlarını bağışladığını açıkladı. Başkan Ok'un organ bağış müracaatı kabul edilerek gerekli resmi işlemler yapıldı.

Belediye Başkanı İsmail Ok, 12 - 18 Mayıs Hemşirelik Haftası sebebiyle Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç'in de katıldığı ziyarette sağlık meslek lisesindeki öğretmen ve öğrencilerle görüşen Başkan Ok, burada düzenlenen organ bağış kampanyasına katılarak organlarını bağışladı. Hemşirelik Haftası nedeniyle Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Balıkesir Devlet Hastanesi ile ortaklaşa organ bağışı kampanyası düzenlendiği bildirildi. Günümüzde çok sayıda hastanın organ nakli için beklediğini ifade eden Belediye Başkanı İsmail Ok, "'Bir insanı yaşatan bütün insanlığı yaşatmıştır' sözünden hareketle ben de bu kampanyanıza destek vermek istedim. Organ nakli bekleyen çok genç hastalarımız da var. Buraya geldiğimde sadece sizleri ziyaret etmek istedim. Fakat bu kampanyaya duyarsız kalmakta imkansız. Tüm hastalarımıza bu vesileyle Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Organ bağışı için yapılan işlemlerin ardından okuldaki öğretmenler odasına geçen Başkan Ok ve yardımcısı Özenç öğretmenlerin belediye çalışmaları hakkında sorularını cevapladılar. Devam eden çalışmalar ve gerçekleştirilecek projelerle ilgili bilgi verdiler.

 

BELEDİYEDE ORGAN BAĞIŞ MASASI

Öte yandan Belediye Başkanı İsmail Ok'un talimatıyla Belediye Hizmet Binası giriş katında organ bağışı için stant açıldı. Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri organ nakli yapmak isteyen vatandaş ve belediye çalışanlarının taleplerini alarak, organ bağışında bulunanlara kartlarını verdi. Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hasibe İlter Belediye Başkanı İsmail Ok'a gerek organlarını bağışladığı için gerekse kampanyalarına katkı sağladığı için teşekkür etti.

BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL OK ORGANLARINI BAĞIŞLADI
BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL OK ORGANLARINI BAĞIŞLADI
BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL OK ORGANLARINI BAĞIŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2011 Salı 20:15:00
Güncelleme :10 Mayıs 2011 Salı 23:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?