3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Başkan Ok sözünü tuttu

BAŞKAN OK BEYAZ EŞYA SÖZÜNÜ TUTTU

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Anneler Günü'nde ziyaret ettiği 94 yaşındaki Şefika Kızek'e verdiği buzdolabı ve çamaşır makinesi sözünü yerine getirdi. Başkan Ok, eşi ve çocuğuyla birlikte Şefika Kızek'i evinde ziyaret edip Regaip Kandili'ni kutladı ve beyaz eşyaları da teslim etti.

Belediye Başkanı İsmail Ok, eşi Nesrin ve oğlu Fatih Ok'la birlikte Hacı İsmail Mahallesinde yalnız yaşayan 94 yaşındaki Şefika Kızek'e yardım eli uzattı. Anneler Gününde ziyaret ettikleri Şefika Kızek'in ihtiyaçlarını belirleyen İsmail Ok çamaşır makinesi ve buzdolabı eksiğini giderdi.

Komşularının yardımları ile yaşamını sürdüren Şefika Kızek çamaşırlarını elinde yıkadığını belirtti. Mutluluğu gözlerinden okunan Kızek, "Sizler de benim evlatlarımsınız ve bana evlatlarımdan çok faydanız oldu" diyerek mutluluğunu ifade etti. Eşini uzun süre önce kaybeden ve 3 çocuğu olan Şefika Kızek, 94 yaşına kadar çok çile çektiğini dile getirdi. 1 yaşında annesini kaybettiğini ve üvey anne elinde büyüdüğünü anlatan Şefika Kızek, defalarca teşekkür etitği Belediye Başkanından bir de çekyat istedi. Başkan Ok, bu ihtiyacını da gidereceklerini söyledi.

BAŞKAN OK BEYAZ EŞYA SÖZÜNÜ TUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 20:38:01
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 00:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?