6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Başkan Pekel Ankara'ya gidiyor

Balıkesir'in Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, projelerine ve belediye yatırımlarına kaynak bulmak ve çeşitli görüşmeler yapmak için Ankara'ya gidiyor.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, belediyenin acil ödenmesi gereken 15 milyon TL borcu olduğunu ifade ederek, belediyenin bir yandan yatırımlarını devam ettirmek, bir yandan da borçlarını ödemek zorunda olduğunu söyledi.

Cuma günü çeşitli görüşmeler yapmak için Ankara'ya gideceğini belirten Başkan Pekel, "Bandırma Belediyesi olarak rutin çalışmalarımızı devam ettirmek durumundayız. Bunun yanında geçmiş dönemden devam eden projelerle, bizim programımızda yer alan projeleri hayata geçireceğiz. Bunun dışında belediyenin çok acil olarak ödemesi gereken 15 milyon TL borcu var. Biz enkaz devraldık edebiyatı yapmadan çalışıyoruz.

Göreve başladığımız çok kısa süre olmasına rağmen birçok şeyin aynı anda olmasını bekleyenler var. Ancak bütün işler bir program dahilinde yapılacak. Bunun için Cuma günü Ankara'ya giderek Bandırma'ya kaynak aktarılması için çeşitli kurum ve kuruluşlarda görüşmeler yapacağız" dedi.

Başkan Pekel'in Ankara gezisi sırasında Belediye Başkanlığı'na meclis üyesi Yalçın Cömert'in vekalet edeceği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 17:56:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?