6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Başkan Pekel borsacıları ağırladı

Bandırma Ticaret Odası ve Ticaret Borsası başkan ve yöneticileri, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret ettiler.

Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Pekel'i makamında ziyaret ederek yeni görevlerini kutladı. Başkan Pekel, Bandırma'nın ekonomik anlamda canlandırılması ve yeni yatırımların bölgeye çekilmesi için belediye olarak Bandırma Ticaret Odası'yla her zaman işbirliği içinde çalışma yapacaklarını söyledi.

Ziyarette ayrıca Ticaret Odası Başkanı Kocaman, Pekel'e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Borsa Meclis Başkanı Ersin Koç, Genel Sekreter Ertunç İşbay ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Pekel'i ziyaret ederek başarılar dilediler.

Borsa Başkanı Sezgin, borsalarının son yıllarda Türkiye'nin en fazla işlem hacmine sahip borsaları arasına girdiğini belirterek, yaptıkları hizmetlerle Bandırma'nın yanısıra tüm bölgeye hizmet verdiklerini söyledi. Başkan Pekel'de Bandırma Ticaret Borsası'nın yaptığı çalışmaları takip ettiğini belirterek, borsa yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 10:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?