6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Başkan Pekel vatandaşı dinliyor

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, öğle tatilinde dönüşümlü olarak çeşitli mahallelerde kahvehaneleri ziyaret edip halkın dertlerini sorunlarını dinliyor.

Başkan Pekel, son olarak Paşabayır Mahallesi'ndeki kahvehaneleri dolaşarak halkın sorunlarını dinledi. Vatandaşlar, mahallelerindeki altyapı çalışmalarını tamamlayarak yıllardır bozuk olan yolların asfalt yaptırıldığı için Başkan Pekel'e teşekkür ederek çalışmalara aynı hızla devam etmesini istediler. Vatandaşlarla sohbet edip çay içen Başkan Pekel ise, belediyenin maddi sıkışıklığına rağmen ekibiyle birlikte haftasonları dahil mesai gözetmeden çalıştıklarını belirterek tüm mahallelere eşit hizmet götüreceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Sedat Pekel daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü'nün Çınarlı, Paşabayır ve Paşakent mahallelerinde yaptığı yol asfalt, park bahçe düzenlemesi ve parke taş yol yapım çalışmalarını denetledi. Paşamescit Mahallesi'nde ise yağmur suyu kanalizasyon hattı ayrıca 90'lık, 110'luk PVC temiz su borusu, yağmur suyu gider boruları döşendiği belirtildi.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Müftüsü Cahit Çetin'i makamında ziyaret ettti. Ziyarette Müftülük çalışmaları hakkında bilgi veren Müftü Cahit Çetin, "Merkezde 40 camimiz var. 5.sınıf ve üstü öğrenciler için 3 dönem yaz Kuran kurslarımız başladı. 1300 öğrenci kurslara katılıyor" dedi.

Müftü Cahit Çetin. Bandırma'da hac önkayıtlarına bu güne kadar 140 vatandaşın müracat ettiğini ve 2009 yılında müftülükçe 215 vatandaşın umreye gittiğini belirtti. Müftü Çetin ayrıca Ramazan umresi için kayıtların devam ettiğini de söyledi. Belediye Başkanı Pekel ise, "Paşabayır mahallesindeki Müftülük binasının yapılan çalışmalarla ilçeye yakışır bir kamu binası haline geldiğini ifade ederek, Müftü Çetin'e çalışmalarında başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 14:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?