6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Başkan Pekel'e teşekkür plaketi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap kampanyasına destek sağlaması nedeniyle Belediye Başkanı Sedat Pekel'e tesekkür plaketi verildi.

Bandırma Fen Bilimleri Dersanesi tarafından SBS'ye girecek öğrencilerin kaynak kitap ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan kitap kampanyasına desteklerinden dolayı dersane Kurucu Müdürü Alpernuh Eryiğit, Eğitim Koordinatörü Özgür İyim ve öğrencilerle birlikte Belediye Başkanı Sedat Pekel'i ziyaret etti.

Başkan Pekel'e kampanyalarına gösterdiği destekten dolayı teşekkür eden Müdür Eryiğit, kampanya dahilinde 3 bin öğrenciye kitap bağışlandığını söyledi. Müdür Eryiğit, "2008 2009 eğitim yılı bitti. Çocuklarımız SBS sınavlarına girdi. Size aylar önce gelmiştik yardım için kaynak kitap konusunda sıkıntılar vardı. Bazı aileler ekonomik olarak güçlük çekiyordu. Belediyemiz bize sonsuz imkanlar verdi. Bize birtek çalışmak düştü. Size teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Pekel'de öğrencilerin eğitim hayatlarında başarılı olmaları için kendilerinin üzerine düşen görevleri her zaman yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, "Bizim elbette katkımız olmalıydı. Onu yaptık bu teşekkür yerine gençlerimizin başarılarıyla teşekkürü daha doğru bulurum. İnşallah onlarda aldıkları eğitimin karşılığında girdikleri sınavda ve eğitimde her yıl bir sonraki yıla çok başarılı bir şekilde hazırlanıp hem devletin sundukları hemde ailelerin sundukları imkanları çok iyi değerlendirirler. Çok iyi bir yurttaş olarak hem ailelerine hem Türkiye'ye ve dünyaya faydalı olma insan olmaları konularında çok daha gayretli olurlar. Nen onların gözlerinen bu ışığı aldım" dedi.
 

...
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 17:24:42
Güncelleme :15 Haziran 2009 Pazartesi 18:04:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?