6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Başkan Pekel'e ulaşım teşekkürü

Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, çevre ilçe ve beldelerden sağlanan ulaşımın yeniden düzenlenmesi konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel’e teşekkür etti.

Başkan Mehmet Yağcı, Edincik Belediyesi’ne bağlı otobüslerle diğer ilçe ve beldelerden gelen minibüs ve otobüslerin şehir merkezine yakın bir noktada yolcu indirip bindirmesini sağlayacak olan düzenlemeyi getiren Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve meclis üyelerine yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür etti.

Başkan Yağcı, Bandırma’da yapılan çalışmaları halkın menfaatlerinin korunması konusunda oldukça yararlı olduğunu ifade ederek, “Bu konuda bizde seçim döneminde halkımıza söz vermiştik. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Edincik otobüslerinin Bandırma merkezinde yolcu indirip bindirmesini sağlamak için çalışma yaptık. Sayın Pekel’de bu konuda bize destek vererek yeni düzenlemeler yapılması için çalışma başlattı. Ulaşım A.Ş. yetkilileri de belediyemize gelerek Edincik’ten Bandırma şehir merkezine yolcu taşımak için başvuru yaptı. Bu konuyu da önümüzdeki meclis toplantısında gündeme alarak değerlendireceğiz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 10:29:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?