3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Başkan Sabri Uğur tekrar aday

Balıkesir Belediye Başkanı Sabri Uğur, yerel seçimlerde partisinden tekrar belediye başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Başkan Uğur, adaylık başvurusuyla ilgili belgeyi AK Parti İl Başkanı Adil Çelik'e teslim etti.

PARTİSİNİN ADAYI

Balıkesir Belediye Başkanı Sabri Uğur, ikinci dönem için adaylık müracaatını yaptı. AK Parti İl Başkanı Adil Çelik'i makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Sabri Uğur, 2009 yılı Mart ayında yapılacak olan mahalli seçimlerde yeniden talip olduğu Balıkesir Belediye Başkan adaylığını resmileştirdi. Sabri Uğur, önceki gün yapılan il danışma meclisi toplantısında tekrar aday olduğunu açıklamıştı. Sabri uğur, "Vatandaşlarımızla yeniden itimatlaşmak istiyoruz" dedi. 

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Adil Çelik, Başkan Uğur'un resmi başvurusundan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. "Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" diyen Çelik, gerek il başkanı gerek tüm parti teşkilat olarak Sabri Uğur'a tam destek verdiklerini belirtti. Çelik, ayrıca, seçimlerde Balıkesir ile birlikte tüm ilçe ve belde belediyelerine talip olduklarını söyledi. Parti binasındaki ziyarette neşeli olduğu gözlenen Belediye Başkanı Sabri Uğur'a, görev süresinde Balıkesir'e kazandırdığı yatırım ve hizmetleri için teşekkür eden İl Başkanı Adil Çelik, Balıkesir'i çok daha güzel günlerin beklediğini ifade etti. Başkan Uğur'un adaylık müracaatıyla ilgili kabulde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Dinçer Orkan, İl Başkan Yardımcısı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ali Davran da hazır bulundular. Kısa bir durum değerlendirmesi yapan Belediye Başkanı Sabri Uğur ve AK Parti İl Başkanı Adil Çelik ile beraberindekiler adaylık müracaatını hatıra fotoğrafı ile ölümsüzleştirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 22:01:01
Güncelleme :25 Kasım 2008 Salı 22:58:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?