7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Başkan Yağcı TOKİ ile görüştü

Balıkesir'in Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Ankara'da TOKİ yetkilileriyle yaptığı görüşmelerin çok yararlı geçtiğini belirterek, beldeye TOKİ tarafından yeni konutlar yapılması için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

TOKİ yetkilileriyle görüşmek için gittiği Ankara ziyaretini tamamlayan Başkan Yağcı, görevine başladı. Yaptığı görüşmeleri değerlendiren Yağcı, Edincik halkından yeni konutlar için yoğun bir talep olduğunu ve bu talepleri yetkililere ilettiklerini söyledi. Başkan Yağcı, "Görüşmelerimiz çok faydalı geçti. Beldemize yapılması planlanan 45 metrekarelik yoksul grubu konutlar ile ilgili görüştük.

Bunun yerine TOKİ tarafından 75 metrekarelik konutlar yapılmasını gerektiğini ve bunun yönündede vatandaşlardan talep olduğunu ilettik. Plan ve projelerimizi sunduk. Vatandaşlarımız 45 metrekare yerine 75 metrekarelik konutlar istiyor. Zaten bizim hedefimizde belde nüfusunu fazlalaştırarak beldemizi sosyal ve kültürel yönden zenginleştirmek. Bu konuyu Pazartesi günü Balıkesir Valiliği'nde yapılacak toplantıda da dile getireceğim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 18:53:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?