3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Başkan'dan eğitime tam destek

Balıkesir Belediye Başkanı Sabri Uğur, katıldığı bilgisayar sertifikası töreninde SBS ve üniversite hazırlık kurslarını içinde barından ücretsiz bir dershane açacaklarını belirtti.


Belediye Başkanı Uğur, Eylül ayında SBS ve üniversite hazırlık kurslarını içinde barındıran ücretsiz dershaneyi hizmete açacaklarını söyledi. Kayabey İlköğretim Okulunda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Başkan Uğur, tadilatı ve yenileme çalışmaları devam eden merkezin önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde hizmet vereceğini belirtti.


Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sabri Uğur, kursiyerler öğrencilerini kendilerine yeni bir nitelik kazandırdıkları için tebrik etti ve önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hizmete açacakları SBS ve üniversite hazırlık kursları merkezi'nin müjdesini verdi.

Başkan Uğur, "Devlet Malzeme Ofisi ve Belediye arasında imzalanan protokol çerçevesinde eski Kepsut yolu üzerinde bulunan Devlet Malzeme Ofisi Bölge Müdürlüğü'nün taşınması dolayısıyla boşalan binalar, belediyemizin mülkiyetine geçti. Şu an tadilat ve yenileme çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde kursumuz hizmete açılacak ve ilk etapta toplam 400 öğrenciyle eğitime başlamayı planlıyoruz" dedi.


Bilgisayar kurslarının düzenlenmesinde katkıları olan 1. Sakarya Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergün yaptığı konuşmada önümüzdeki günlerde de aynı kursun 20 kişilik başka bir sınıfla devam edeceğini ve her yıl düzenlenen diğer kurslarında Belediye Başkanı Sabri Uğur'un desteğiyle devam edeceğini belirtti. Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifakaları verildi. Başkan Uğur, kursu başarı ile bitiren öğrencilere 2 GB boyutunda taşınabilir bellek hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 12:42:43
Güncelleme :16 Ağustos 2008 Cumartesi 12:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?