5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Başkandan kan bağışı

BAŞKAN OK KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, kan bağışında bulundu. Başkan Ok, belediye olarak Kızılay'ın bu kan bağış kampanyasına destek olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı İsmail Ok, Başkan Yardımcısı Argun Atıcı ve belediye personeli ile birlikte kan bağışında bulundu. Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Hüsniye Aksoy, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Korkmaz, Kızılay Şube Müdürü Süleyman Kara, belediye hizmet binasının Beyaz Masa bölümünde kurdukları stantta bağışları kabul etti. Kızılay kan toplama ekipleri bağış için gelenlere önce bilgi formu verdi. Formlarda belirtilen bilgiler doğrultusunda bağış yapabilecek durumda olanlara test yapılarak kimlerin kan verebileceği konusunda uzmanlar tarafından bilgiler verildi. Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Hüsniye Aksoy kan bağışı yapanların sorularını da cevapladı. Belediye personelinden başka Beyaz Masa'da işlem yaptıran vatandaşların da ilgi gösterdiği Kızılay'ın bağış kampanyasına katılan Belediye Başkanı İsmail Ok ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Argun Atıcı da kan vererek kamuoyuna örnek oldular. Kan vermenin sağlık açısından önemli olduğunu vurgulayan Başkan Ok, "İnsanın hayati ihtiyaçlarından biri olan kanın temin edilmesi sağlıklı iken olmalı. Başımıza bir şey geldiğinde durum daha da güçleşiyor. Bu konuda hassasiyetimiz çok fazla. Balıkesir Belediyesi olarak bu bağışa bizler de katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize" dedi.

Başkan Yardımcısı Argun Atıcı da kan bağışı gibi sosyal bir sorumluluğun bir defaya mahsus değil, sürekli olması gerektiğini söyledi. Kızılay yetkilileri, Belediye Başkanı İsmail Ok ve tüm belediye personeline verdikleri destek ve ilgileri için teşekkür ettiler.

BAŞKAN OK KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
BAŞKAN OK KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 20:43:00
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 23:03:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?