3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Başkandan personele termal jesti

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesinde görevli tüm personel, aileleriyle birlikte Emendere Termal Otel'de ağırlandı. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ev sahipliği yaptığı gecede tüm personele emek ve katkıları için teşekkür etti. 

Sındırgı'da geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Topbaş'ın katılımı ile açılan Emendere Termal Otel'de belediye çalışanlarına yemek verildi. Termal tesislerde düzenlenen yemeğe yaklaşık 120 belediye personeli eş ve çocuklarıyla birlikte katıldı. Yemekten sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Termal otelimizin yapımından bu güne kadar geçen süreçte büyük emek veren işçisinden memuruna kadar tüm personelimize teşekkür ediyorum. Biz, 4 yıldan beri bir ekip ruhu içinde çalıştık. Bu ruhu korumaya devam ediyoruz. Özellikle son bir ayda çevre düzenlemesinden otelin şehir içindeki yönlendirme levhalarına ve açılış programının düzenlenmesine kadar tüm çalışmalarda personelimiz üstün gayretler gösterdi. Emendere Termal Otel'de gece geç vakitlere kadar çalışan arkadaşlarımız oldu. Bu üstün gayretlerinden dolayı onları kutluyorum. Personelimizin eşlerine de sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Sındırgı'da tam bir doğa harikası olarak nitelendirilen Emendere Termal Otel, yılın dört mevsiminde açık olarak hizmet vereceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 18:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?