6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Başkan'dan yemekli teşekkür

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde belediye başkanı seçilen Hasan Özel, seçmenlerine yemek vererek teşekkür etti. Belediye önündeki yemek cemiyetine yüzlerce vatandaş katıldı.

Daha önce MHP'li Sezgin İnan'ın yönettiği Kadıköy Belediyesinde başkanlığı AK Parti adayı Hasan Özel kazandı. Seçimin ardından parti rozetini çıkaran Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, bundan sonra Kadıköy'ü alarak daha ileriye götürmeye çalışacaklarını söyledi. Başkan Özel, "Ben ve meclis üyesi arkadaşlarım beldemizde hizmet seferberliği başlattık. Kadıköy'ü hak ettiği yere getirebilmek için çalışacağız. Teşekkür için seçim öncesi yemek sözü vermiştim, tüm halkımızın katılımı ile onur duyduk" dedi.

Belde meydanındaki belediye hizmet binası önünde düzenlenen yemekte mevlit okunduktan sonra kazanlarla pişirilen yemekler davetlilere ikram edildi. Başkan Hasan Özel, tüm meclis üyeleriyle el ele verip gece gündüz hizmet için çalışacaklarını, Kadıköy'ü körfezde parmakla gösterilen örnek bir belde yapacaklarını kaydetti. Mahalle muhtarlarının da katıldığı yemek yoğun ilgi gördü.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 17:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?