7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Başkanla karşılıklı çay keyfi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, 2. kez göreve gelmesi nedeniyle Edremitlilere teşekkür etti.

Ziyaretine gelen binlerce kişiye minnettar olduğunu belirten Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, “Parti rozetimizi çıkardım. Artık hizmet zamanı” dedi.

Kılıç,” Edremit’e hizmet bizim için şereftir. Bizi mutlu ettiniz. Biz de sizi mutlu edeceğiz. Şimdi el, ele tarihi kültürel ve turistik yönüyle ilçemizi Körfez’in en şirin ilçesi yapabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bize güvenenler, bana omuz verenlere, Milliyetçi Hareket’in şemsiyesi altına girenlere, dolayısıyla bütün Edremitlilere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Siyasetin seviyesini düşürenlere, yalancılara, iftiracılara, demokrasi dersi veren sizlere teşekkür ediyorum.

Devlet gücünü, devlet imkanlarını, fakirin fukaranın yoksulluğunu, siyaset malzemesi yapanlara, ahlak dersi veren sizlere ben teşekkür ediyorum. MHP'nin birleştirici kanatları altında ikinci kez güvendiğiniz. Biz büyük bir aileyiz, destek verdiğiniz için size teşekkür ediyorum. Siyasi kazançlar için bize oy vermezseniz hizmet yok diyenlere, siyasi şantaj yapanlara, Edremit ‘Efeler Toprağı’ dediniz adeta Efe’lik dersi verdiniz" diye konuştu. Hayır yemeğine de katılan Başkan Kılıç,ardından vatandaşların sorunlarını da dinleyerek birlikte çay içti.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 11:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?