3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Başkanlar spor yaptı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Belediye Başkanı Yusuf Aksoy, Balıkesir'in Havran ilçesine gelerek, Belediye Başkanı Levent Gökalp ve Büyükdere Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı'yı ziyaret etti. 

Başkan Yusuf Aksoy ile makamında görüşen Levent Gökalp, Aksoy'a ilçeyi gezdirdi. Yapımı devam eden terminal, 100. Yıl Parkı içindeki kafe ve yine Kavaklı çay bahçesinde yer alan kafeleri inceleyen başkanlar, burada bulunan spor aletlerinde bir süre çalıştı. Ardından yapımı tamamlanan Hamambaşı Meydanı, Tekke Mahallesi Meydanı gibi yerleri gezen başkanlar birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Başkan Gökalp'e övgüler yağdıran Başkan Dr. Yusuf Aksoy, "Bir yıl gibi kısa sürede başkanın yaptığı hizmetler çok önemli. Basından sık sık başkanın çalışmalarını takip ediyordum, ancak gelip gördükten sonra daha iyi anladım. Havran halkı kıymetini bilmeli" dedi. 

Aksoy, başkan Asarlı için ise, "Büyükdere halkı iki defa seçerek kararını vermiş" dedi. Başkan Gökalp de, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, "Sayın başkan, Küçükkuyu'daki değişimin en büyük mimarıdır. Küçükkuyu'yu büyük bir turizm beldesi yapma yolunda emin adımlarla ilerlemekte. Çalışmalarını takdirle izlemekteyim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 13:37:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?