6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

BAÜ'de Ceyhun Yılmaz Şov

Ünlü sanatçılar Ceyhun Yılmaz ve Altan Gördüm, Balıkesir Üniversitesi'nde (BAÜ) öğrencilerle buluştu.

Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin kuruduğu Endüstri ve Teknoloji Topululuğu'nun, "Kampusta Ünlü Var" projesi kapsamında düzenlenen programa katılan Yılmaz ve Gördüm, söyleşi sırasında yaptıkları esprilerle öğrencileri kahkahaya boğdular.

BAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programda, ünlü oyuncu Altan Gördüm ile ünlü radyocu ve komedyen Ceyhun Yılmaz, yaklaşık iki saat süren söyleşi gerçekleştirdiler. Sanatçılara, oyunculuk, sinema ve Türk tiyatrosu hakkında sorular yönelten öğrenciler Ceyhun Yılmaz'ın kendi gösterisinden bir bölümü sunması ile eğlendiler. Hayat Bilgisi ve Kavak Yelleri gibi gençlik dizilerinde de rol alan Altan Gördüm'e oynadığı karakterlerle ilgili sorular yöneltildi.

Geçtiğimiz günlerde yeniden gösterime giren kendisinin de rol aldığı, "Devrim Arabaları" filmiyle de ilgili öğrencilere bilgiler veren Altan Gördüm, filmin oyuncu kadrosunun çok kaliteli olduğunu belirtirken Cumhuriyetin ilk arabasını konu alan bu filmin öğrenciler tarafından mutlaka izlenmesi gerektiğini söyledi. Ceyhun Yılmaz'a da gerek radyo programı gerek sinemayla ilgili sorular yönetildi.

Ünlü komedyen, sinema ile ilgili projelerinin olduğunu, ancak, önceliğinin radyoculuk ve şiir yazmak olduğunu söyledi. Söyleşinin sonunda Endüstri ve Teknoloji Topluluğu tarafından Altan Gördüm ve Ceyhun Yılmaz'a plaket verildi. BAÜ Endüstri ve Teknoloji Topluluğu yetkilileri, "Kampusta Ünlü Var" projesi kapsamında daha bir çok ünlüyü Balıkesir Üniversitesi öğrencileri ile buluşturacaklarını belirttiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 10:32:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?