6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bebekler durdu anneler emekledi

Balıkesir'in en büyük marketler zinciri olan, "4AS" süper market, unutulmaz bir etkinliğe imza attı. "Bebek emekleme" yarışması tertipleyen marketin etkinliğine yüzlerce vatandaş katıldı. Şampiyon bebekler sürpriz hediye paketleriyle ödüllendirildi.

Balıkesir'de kısa bir süre önce açılan ve vatandaşların beğenisini kazanan 4AS isimli yerli iştirakçilerin ortaklığında kurulan dev marketler zinciri bir ilke imza attı. Müşteri memnuniyetini önde tutan firma, alış verişe gelen vatandaşlar için lokma hayrı yapıp, ızgara piliç ikram etti. Piliç sektörünün önde gelen markaları arasında yerini alan Bupiliç'in ortaklarının iştiraki olan Balıkesir 4AS süper marketler zinciri, yerli market olması sebebiyle büyük ilgi görüyor.

Gazi Bulvarı'ndaki merkez binada düzenlenen bebek emekleme yarışması, havanın soğuk olması nedeniyle içeride yapıldı. Reyonların arasına konuşlandırılan yarış parkurunda yoğun ilgi sebebiyle izdiham yaşandı. Bisküvi ve çikolatalarla dolu rafların daha çok ilgilerini çektiği çocuklar, bitiş çizgisinde bekleyen annelerinin şirinlik yapıp çağırmaları karşısında şaşkına döndü.

Seslerin ve hareketlerin birbirine karıştığı ortamda bazı çocuklar korkudan ağlarken, bazıları da kendinden emin şekilde yarışı bitirdi. Ancak, minderde şaşkına dönen bebekler rahat tavırlarıyla annelerini adeta çıldırttı. Bebeklerden daha fazla yarışa adapte olan anneler, çocuklarının ilgisini çekmek için her yolu denedi. 38 bebeğin kayıt yaptırdığı ve yaklaşık 2 saat süren bebek emekle yarışmasında Mehmet Barış (10 aylık) birinci, Enes Malik Darende (11 aylık) ikinci ve Büşra Tosman (12 aylık) üçüncü oldular.

Büyük heyecan yaşanan yarışmanın sonunda kürsüye çıkarılan bebeklerden birinci olan Mehmet Barış'ın ödülünü 4AS Marketler Zinciri genel Müdürü Adem Ürgen, ikinci olan Enes Malik Darende'nin ödülünü 4AS satış müdürü Tarık Dalkıran ve üçüncü olan Büşra Tosman'ın ödülünü de bebek ürünleri firmasının temsilcisi verdi. 4AS Marketler Zinciri Genel Müdürü Adem Ürgen, bu tür etkinliklerin bundan sonra da aralıklarla devam edeceğini, Balıkesirlilere hizmet için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını ifade ederken, bebek emekleme yarışmasıyla süsledikleri alış veriş etkinliğine büyük ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Adem Ürgen, sürprizlerinin süreceğini söyledi. 2008 Aralık ayında faaliyete başlayan, "4AS" marketler zinciri, Bupiliç'in ortakları Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Yavuz, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, tanınmış işadamları Adnan Atacan ve Remzi Çakar'ın ortaklığında, "Yüzde yüz yerli" sloganıyla kurulmuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 17:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?