5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Begüm kurtarılamadı

TATİL İÇİN GİTTİĞİ YAZLIK MEZARI OLDU

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, tatil için gittiği apartmanda çıkan yangında zehirlenen 19 yaşındaki kız, Bursa'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, 29 Ocak'ta Zeytinli Altınkum Mahallesi 2028. Sokak'taki Başaran Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanın alt katında yalnız yaşayan Ümit Kemal Kılıçoğlu'nun dairesinde elektrik kontağından yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler kısa bütün binayı sardı. Alevler içinde kalan Kılıçoğlu, üst kata çıkarak komşularından yardım istedi. Üst katlarda oturan Begüm Çürükoğlu ve Hülya Çürükoğlu, Seher Danışır, Sadettin Danışır, Kaplan Danışır, Zerin Danışır, Hüsniye Danışır, Salih Ünlü ve Ümit Kemal Kılıçoğlu da dumandan zehirlendi. Bahse konu adrese çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Zeytinli ve çevre belediyelerin itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kısa sürede söndürdü.

2'sinin durumu ağır 9 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan 19 yaşındaki Begüm Çürükoğlu da tedavi için Bursa'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Günlerdir tedavi gören Çürükoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Ölümü şüpheli bulunan genç kızın cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

TATİL İÇİN GİTTİĞİ YAZLIK MEZARI OLDU
TATİL İÇİN GİTTİĞİ YAZLIK MEZARI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 19:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?