7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde hafta sonu Fenerbahçe Ülker'le karşılaşacak olan Banvitspor'un Mejeneri Turgay Çataloluk, saha ve seyirci avantajlarını kullanarak Fenerbahçe Ülker'e ligdeki ilk mağlubiyetini aldırmak ve ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.
 
Fenerbahçe Ülker maçı öncesinde Banvitspor'un son hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Genel Mejener Çataloluk, takımlarında sakat veya cezalı oyuncularının bulunmadığını kaydetti. Ligde oynadıkları 4 maçtan 3 galibiyet aldıklarını hatırlatan Çataloluk "Ligde son haftalarda aldığımız sonuçlarla çıkış içerisindeyiz. Son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek ve ligdeki iddiamızı sürdürmek bakımından maça galibiyet parolasıyla çıkacağız. Seyircimize iyi basketbol izlettirerek ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe Ülker'e ilk mağlubiyetini tattırmak istiyoruz. Bu büyük maçta seyircimizden bizi yalnız bırakmamalarını, centilemence ve coşkuyla bizi desteklemelerini bekliyoruz" dedi.
 
Bandırma Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Emin Moğulkoç, Can Atsüren, Serdar Ünal hakem üçlüsü yönetecek. Banvit Basketbol Kulübü yönetimi de satışa çıkardıkları maç biletlerinin fiyatlarını tam 3 YTL, öğrenci 2 YTL olarak açıkladı.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 17:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?