6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Belediye Başkanı peynir tezgahında

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinin başarılı Belediye Başkanı Asım Sürer’i, Ayvalık Perakende Sebze Hali içerisinde bulunan Ahmet Darbuka’ya ait şarküterinin peynir reyonu tezgahında müşteriler için peynir kesip paketlerken gören vatandaşlar gözlerine inanamadı.

İlk bakışta sanki şarküteride çalışanlardanmış gibi görünen Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer’i dükkan çalışanı zannederek, peynir ve süt ürünleri satın almak isteyen müşterilere tüm mütevaziliğiyle yerinden kalkıp hizmet eden Belediye Başkanı Sürer, gönüllerde taht kurdu.

Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, “Bu dükkanın sahibi eşimin yeğeni ve tabii benim de dolayısıyla yeğenimdir. Yaz sezonu dolayısıyla işleri çok yoğun geçer. Ben de tatil günümde yeğenimizi ziyaret edip, bir kahvesini içmek istedim. Ama müşteriler bir anda akın edince, bende müşterilere elimden geldiğince yardımcı olmak için çabaladım. Bizde vatandaşa hizmette sınır yoktur’” diye konuştu.
Alçakgönüllü tezgahtarın aslında Altınova Belediye Başkanı olduğunu fark eden vatandaşlara bu durum hoş bir sürpriz olurken, müşterilerin alışverişleri sona erince mütevazı Belediye Başkanı Asım Sürer, ziyaret ettiği yeğeni Ahmet Darbuka’nın söylediği kahvesini içmeye devam etti.

Altınova Belediye Başkanı olmadan önce Türk Silahlı Kuvvetler’den Jandarma Yarbay olarak emekli olduktan sonra, CHP’den siyasete soyunan ve 29 Mart yerel seçimlerinde Altınova Belediye Başkanı seçilen Asım Sürer, Altınova’da yapmış olduğu başarılı çalışmalarla göz doldururken, mütevazı kişiliği ile de dikkat çekiyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 14:30:40
Güncelleme :25 Ağustos 2009 Salı 14:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?