6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Belediye meclisinde şok istifa

BALIKESİR BELEDİYE MECLİSİ'NDE İSTİFA

Balıkesir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Sözcüsü İlyas Kapısız, meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Partisinde düzenlediği basın toplantısında istifasını bildiren İlyas Kapısız, MHP'yi eleştirdi.

 

OLAYLI MECLİSİN ARDINDAN İSTİFA ETTİ

Balıkesir Belediye Meclisi'nin 5 Kasım tarihli oturumunda Belediye Başkanı İsmail Ok ile aralarında yaşanan sözlü tartışma ve sonrasında parti grubuyla meclis salonunu terk eden AK Parti Grup Sözcüsü İlyas Kapısız, dün parti binasında düzenlenen basın toplantısında ani aldığı bir karar ile Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. İl Başkanı Adil Çelik'in de hazır bulunduğu basın toplantısında MHP'yi eleştiren İlyas Kapısız, Belediye Meclisi'nde bu şartlar altında hizmet edemeyeceğini söyledi. Balıkesir Belediye Meclisi'nde üst üste 3 dönemdir görev yapan İlyas Kapısız, meclisin siyaset arenası haline getirildiğini, mevcut yönetim tarafından kalite ve seviyenin düşürüldüğünü ileri sürdü. Kapısız, "Bu sebeple Balıkesir halkına hizmet etme imkanı kalmadığından istifa ediyorum, Belediye Meclisi'nin bilgisine sunulur" dedi.

AK Parti İl Başkanı Adil Çelik de Belediye Başkanı İsmail Ok'u hedef alan açıklamalarda bulundu. Belediye Meclisi'nde İlyas Kapısız'dan boşalan AK Parti'deki meclis üyeliğine Ali Yolasığmaz'ın getirileceği bildirildi. AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, Belediye Meclisi'nde boşalan Grup Sözcülüğüne getirecekleri meclis üyesinin ismini de yakında belirleyeceklerini söyledi.

BALIKESİR BELEDİYE MECLİSİ'NDE İSTİFA
İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2009 Cumartesi 12:31:05
Güncelleme :7 Kasım 2009 Cumartesi 12:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?