6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Belediye'de ulaşım toplantısı

Bandırma Halk Otobüsleri Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bican ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sedat Pekel'i ziyaret ederek, ulaşım konusunda görüşme yaptılar.

Ziyarette konuşan Başkan Pekel, seçim programında söz verdikleri gibi çevre ilçe ve beldelerden gelen otobüs ve minibüslerin şehir içinde yolcu indirip bindirmelerini sağlayacak düzenlemeleri yapacaklarını belirterek, bu konuda Ulaşım A.Ş. yönetimiyle ortak bir noktada buluşmak için görüşeceklerini söyledi. Kimseyi mağdur etmeden bir düzenleme yapmanın çabası içinde olduklarını ifade eden Başkan Pekel, "Bandırmamızın en önemli sorunundan birisi hala trafik sorunudur.

Trafik akışını sağlayacak yeni düzenlemeler yapılacaktır. Emeklilere, öğrencilere, engelli vatandaşlarımıza belediyemizin olanakları kullandırılarak indirimli bilet satışı sağlayacağız. Halk otobüsleri konusunda vatandaşların şikeyetleri var, bunları dikkate alarak düzenlemeler yapılacak. Komşu ilçemiz Erdek, Gönen, Bandırmanın en yakın beldesi Edincik'ten gelen belediye otobüsleri için şehir içinde Ulaşım A.Ş. ile anlaşıp mutlaka durak yeri sağlayacağız.

Halkımızı çarşı esnafımız mağduriyetten kurtaracağız. Bu gün halk otobüsleri yöneticileriyle ilk toplantıyı yaptık. Bu durak konusu önümüzdeki günlerde tekrar oturulup konuşulacak. Kimse mağdur olmadan bir çare bulacağız bizi ziyaret eden Ulaşım A.Ş. yönetimine de teşekkür ederiz. Birlikte el ele konuşup anlaşıp çalışacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 17:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?