6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Belediyeden 500 öğrenciye yemek

Balıkesir'in Bigadiç Belediyesi, üniversite öğrencilerine yemek verdi. Öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Davut Uzuner, Hisarköy Termal Tesislerindeki yemekte öğrencilerin ısrarı üzerine onlarla birlikte oynayıp stres attı.

Hisarköy tesislerindeki yemeğe Belediye Başkanı Davut Uzuner, Bigadiç Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri Bülent Duman, Ahmet Küçükoğlu, Oktay Karakaya ve 500 civarında öğrenci katıldı. Belediyenin bütün öğrenciler için planladığı yemek programı sayının fazla olması sebebiyle 3 gün üst üste yapıldı.

Son geceye ise tüm öğrenciler katılınca tesis almadı. Burada öğrencilere hitap eden Belediye Başkanı Davut Uzuner, meslek yüksek okulunun 3 yıldır ilçede eğitim verdiğini, Bigadiç Belediyesi'nin de bu süre içinde öğrencilere her yıl geleneksel olarak yemek verdiğini söyledi.

Bu etkinliğin, öğrencilerin birbiriyle kaynaşmasında önemli etkisi olduğunu dile getiren Uzuner, yeni kayıt yaptıran öğrencilere de hoş geldiniz dedi. Bigadiç MYO Öğretim Görevlisi Bülent Duman da, yemekli eğlencenin vizelerden sonra öğrenciler için iyi bir moral olduğunu, farklı bölümlerde okuyan öğrencilerin de kaynaşmalarının sağlandığını belirterek Başkan Uzuner'e teşekkür etti.

Yemeğin ardından müzik ziyafetiyle devam eden gecede öğrenciler gönüllerince eğlendi. Belediye Başkanı ve okul öğretmenlerinin de öğrencilerle beraber oynadığı gecede, öğrenciler sınav stresini doyasıya eğlenerek attılar.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 16:29:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?