6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Belediye'den engellilere özel projeler

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, engelli vatandaşların sorunlarının çözümü için belediye olarak özel projeler hazırlayacaklarını söyledi.

Engelliler Haftası nedeniyle 20 yaşındaki engelli genç Evrim Söğüt ve babası Aziz Söğüt, Belediye Başkanı Sedat Pekel’i ziyaret ettiler. Engelli genç ve babasıyla yakından ilgilenen Başkan Pekel bir süre Evrim Söğüt’le sohbet etti.

Engellilerle ilgili Bandırma Belediyesi olarak, bu konuda kendilerini sorumlu hissettiklerini, her kurumun bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Pekel, “Engelli kardeşlerimiz de toplumumuzun vazgeçilmez bir parçasıdır. Kentimizde çeşitli özür gruplarından engelli kardeşlerimiz var. Onların sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Belediye olarak engellilerin sorunlarının çözümü ve onların yaşamlarını daha rahat idare edebilecekleri özel çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Bu konuda tüm vatandaşlarımız ve gönüllü kuruluşların da bizlere katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Başkan Pekel’in, her zaman ve her koşulda engellilerin yanında olduğunu vurgulayan baba Aziz Söğüt, Pekel’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Sayın Pekel, engelli vatandaşlarımız konusunda oldukça duyarlı ve hassas bir insan. Bir yönetici olarak engellilerle bu kadar ilgili olmasından dolayı, kendisini tebrik ediyorum. Bizlerle her türlü sorunumuzu paylaştığı ve çözmek için elinden geleni yaptığı için tüm engelli aileleri adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 19:07:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?