6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Belediye'den gece hayatı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediyeye ait olan eğlence merkezi ve restoranı bu yıl belediyenin işleteceğini ve önümüzdeki yıl da kiraya vermeyi planladıklarını açıkladı.

Bu yıl diskoyu işleterek tanıtımına önem vereceklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Aysan disko ve restoranı önümüzdeki yıl kiraya vermeyi düşündüklerini belirtti.

Belediye olarak bu yıl disko ve restoranı işleterek hem iki yerin gelir oranına bakacaklarını hem de belediyeye gelir sağlamayı amaçladıklarını belirten Başkan Aysan, "Belediyemize ait olan disko ve restoranı bu yıl kiraya vermeyi düşünmüyoruz. Bu iki yeri belediye olarak biz işleteceğiz, hem gelir oranlarına bakacağız hem de belediyemize gelir elde edeceğiz.

Bu yıl özellik diskonun tanıtımına ağırlık vereceğiz ve hem diskoyu hem de restoranı bu yıl için kiralamayı düşünmüyoruz. Önümüzdeki yıl hem diskoyu hem de restoranı belediyemizin menfaatlerini gözeterek kiraya vermeyi düşünüyoruz" dedi. Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, disko ve restoranı satmayı düşünmediklerini de sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 18:03:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?