7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Belediyeden kaldırım denetimi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, esnaf ve pazar denetimlerini sıklaştıran belediye zabıtası kaldırım işgallerine de savaş açtı.

Kaldırımlarda vatandaşın geçişine engel olacak işgallere müsaade etmeyeceklerini belirten zabıta müdürü Yüksel Yüce, ikazlara rağmen kaldırım işgali yapanlara 69 TL ceza yazıldığını söyledi.

İlçede ruhsatsız iş yerlerini kapatmaya başlayan ve denetimlerini sıklaştıran belediye zabıtası, kaldırım işgallerine de savaş açtı. Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte ilçe nüfusunun artmaya başladığını belirten zabıta müdürü Yüksel Yüce, “İlçemizde ruhsatsız iş yerlerini uyardık. Verilen 15 günlük süre içinde ruhsatlarını almayan 2 işyerini de mühürledik. Bu arada esnaf ve pazar denetimlerini de sıklaştırdık.

Kaldırım işgallerine de savaş açtık. Vatandaşların geçişini engelleyen esnafa ceza yazıyoruz. İkazlarımıza rağmen kaldırım işgalini sürdüren 8 esnafa 69 TL ceza yazdık. Sezonun başladığı şu günlerde ilçe nüfüsu artamaya başladı. Bunun için kaldırım işgallerine müsaade etmiyoruz. Hiçbir esnafımız kaldırımları işgal etmesin. Kaldırımlar yayalara aittir” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 15:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?