7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Belediye'den pazarda tahsilat

Balıkesir'in Bandırma Belediyesi başlattığı yeni uygulamayla, pazarcılardan alınan belediye payını, pazar yerlerinde tahsilat etmeye başladı.

Bandırma Belediyesi tahsilat hizmetini pazarcı esnafının ayağına götürdü. Cumartesi, pazartesi, perşembe ve cuma olmak üzere haftanın dört günü 08.00 ile 17.00 mesai saatleri içerisinde pazar yerlerinde tezgahta tahsilat uygulaması yapılıyor. Pazar yerlerindeki tezgahlarda pazarcı esnafının ayağına giderek 3 kişilik zabıta ekibi ve 3 kişilik tahsilat ekibi tarafından tezgahta tahsilat yapılıyor.

Bandırma Belediyesi Gelirler Birim Yöneticisi İsmail Ay, bu uygulamayla ve pazarcı esnafının üye olduğu esnaf odaları ile birlikte, pazar yerlerindeki denetim ve kontrolü sağlayarak kaçak olarak açılan tezgahların önlenmesini amaçladıklarını dile getirdi. Kontrol açısından son derece yararlı olacak bu uygulamanın önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirten İsmail Ay, vatandaşa tahsilat sırasında belediye tahsildarlarına yardımcı olmalarını rica ederek bu tür hizmetler sunmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 16:11:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?