6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Belediyespor şampiyon oldu

Balıkesir Belediyespor, Türkiye Atletizm Federasyonu'nun düzenlediği "Kulüplerarası Yürüyüş Ligi" şampiyonasında takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.
Balıkesir Belediyespor, Atletizm Federasyonu'nun Kocaeli'de düzenlediği şampiyonada, büyük ve genç erkekler kategorisinde birincilik, küçük erkekler ve yıldız bayanlar kategorisinde ikincilik ve büyük bayanlar kategorisinde de üçüncülük derecesi alarak Türkiye Şampiyonluğu'nu kazandı. Büyük başarı kazanan sporcular 5 takım kupası ve 6 ferdi madalya ile Balıkesir'e döndü. Kazandıkları kupaları Belediye Başkanı İsmail Ok ve başkan yardımcıları Yusuf Özenç, Tuna Aktürk ve Argun Atıcı`ya takdim eden Belediyespor`lu yürüyüşçüler, kendilerine verdikleri destek ve ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
Balıkesir Belediyesi Yürüyüş Takımı adına konuşan milli antrenör ve sporcu Sebahattin Tatar, "Bu başarımızı Belediye Başkanı Sayın İsmail Ok`a ve sayın başkan yardımcılarımıza armağan ediyor ve sağladıkları desteklerden dolayı da teşekkür ediyoruz" dedi.


Yürüyüşçülerin Samsun'da 5 kategoride finale kaldığı ve ardından bu büyük başarının geldiği belirtildi. Takımda 7 milli sporcunun bulunduğu ve İspanya'nın Madrid şehrinde yapılacak Akdeniz Oyunları'nda sporcu Mert Atlı'nın ülkemizi temsil edeceği belirtildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 16:46:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?