7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Belediye'ye haciz üstüne haciz

Balıkesir’in Edremit Belediyesi’nde, eski yönetime ait borçlar yüzünden bir otomobil daha haciz edildi.

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan, Edremit eski Belediye Başkanı Yunus Bozbey’in makam aracı olarak kullandığı resmi plakalı lüks otomobilin haczedilmesi olayının ardından, bir otomobilin daha borçlar nedeniyle hacze uğradığı öğrenildi. Belediye bünyesindeki Ed-Bel isimli şirkete kayıtlı olan ve 10 KZ 453 plakalı Fiat Doblo marka otomobil, belediye eski başkanı Yunus Bozbey’in başkanlık dönemindeki belediye ait borçların ödenmemesi nedeniyle Edremit Yed-i Emin Otoparkı’na çekildi.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz sabah saatlerinde Akçay’dan Edremit istikametine gitmekte olan bahse konu 10 KZ 453 plakalı otomobil, uygulama yapan Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan inceleme sonunda, aracın kayıtlarda hacizli ve yakalamalı olduğunun ortaya çıkmasının ardından, araç hemen Edremit Yed-i Emin Otoparkı’na getirildi.
Hizmet aracı olarak kullanılan 10 KZ 453 plakalı otomobil, geçtiğimiz hafta yetkililerce bağlanarak otoparka çekilen 10 KA 642 plakalı resmi makam otosunun yanına konuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 10:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?