7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Benzinlikte çarpıştılar!

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki bir benzin istasyonunda yaşanan trafik kazasında 5 kişi yaralanırken, patlama olmaması yüreklere su serpti.

Edinilen bilgilere göre, ismi alınamayan bir bayanın kullandığı 59 PT 022 plakalı özel otomobil, ilçe girişindeki Total benzin istasyonunda benzin alan Gökay Levent Kutlugil’in idaresindeki 10 FZ 949 plakalı özel otomobile çarptı.

Bayan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu olduğu tahmin edilen kazada, bayan sürücü ve benzin alan otomobildeki 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle benzinlik pompasından uzaklaşan otomobiller, istasyon girişinde durabildi.

Yaralılar, ambulanslarla Edremit Devlet Hastanesi ve Kazdağı Devlet Hastanelerine kaldırılırken, olayı gören benzinlik görevlileri ve müşteriler facianın eşiğinden dönüldüğünü söyledi. Benzinliğin patlamamasına sevinen görevliler, “Allah korudu. Otomobil tam benzinini almış hareket etmek üzere idi. Kazanın etkisiyle de araçlar savruldu, pompalardan uzaklaştı. Patlama yaşansaydı çok sayıda insan ölürdü” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2009 Cumartesi 19:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?