3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

BESİAD'tan dış ticaret köprüsü

Burhaniye Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (BESİAD) istifa eden Taşkın Bayrak'ın yerine seçilen Davut Doğuç, dış ticaret köprüsü kurulacağını bildirdi.

Davut Güleç'in başkanlığındaki İbrahim İzci, Nuri Ören, Taşkın Bayrak ve Mehmet Reyhan'dan oluşan BESİAD yönetim kurulu, Cumhuriyet Meydanı'ndaki merkezinde haftalık toplantısını yaptı.

Derneğin 6 aylık bir geçmişi olduğunu belirten Başkan Davut Doğuç, bölgesel ticaret köprüsü kurduklarını söyledi. BESİAD'ın ilçe esnafının ufkunu açmak için çalıştıklarını belirten dernek başkanı Davut Doğuç, "18-19 Kasım tarihlerinde İstanbul Cevahir Kongre Merkezinde Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) önderliğinde yapılacak toplantıya katılacağız. Bu toplantıya 16 Ortadoğu ve Avrupa ülkesinden 255 iş adamı Türk meslektaşları ile buluşacak. Bu toplantıya yaklaşık bin Türk işadamının katılması bekleniyor. Global daralmanın başladığı şu günlerde bütün işadamlarımızı bu organizasyonu katılmaya davet ediyoruz. Amaç ülke kalkınmasına yardımcı olmak. Esnaflarımızın vergi borçlarını taksitlendirme uygulamasından da yararlanmalarını istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 17:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?