3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Beyaz Büro'dan hastane ziyaretleri

Balıkesir'in Edremit Belediyesi bünyesindeki Beyaz Büro ekibi, aylık rutin hastane ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Ak Parti İlçe Kadın Kolları Teşkilatı'nın da katıldığı ziyaretlerde belediyenin yaptırdığı seramik bardaklar ve kolonyalı mendiller hediye edildi. 

Edremit Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl başlattığı "Bir şehri sevmekle başlar her şey" sloganlı ve "Edremit'i seviyoruz" isimli kampanyası dahilinde, halkla belediye arasında köprü görevi üslenen Beyaz Büro ekibi, aylık olarak gerçekleştirdiği hastane ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Bu ayki ziyaretleri eskilerinden farklı kılan özellik ise, Ak Parti Edremit İlçe Teşkilatı yönetiminin de ziyaretlere katılması oldu. Edremit Devlet Hastanesi'nden başlayan ziyaretler, Kazdağı Devlet Hastanesi ile devam etti. 

Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Hülya Üretmen ile yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde, hastane personeli ile hastalara, üzerlerinde "Edremit'i Seviyoruz" yazılı logo ve Edremit Belediyesi logosu bulunan seramik su bardakları ile kolonyalı mendiller hediye edildi. Vatandaşların, Edremit Belediyesi hizmetleri hakkında bilgiler toplayan Beyaz Büro ekibi, dilek ve şikayetleri başkanlık makamına sundu.
Hastane personellerinin ilgi gösterdiği ekip, ziyaretlerine devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 16:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?