3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Beymen'den anlamlı defile

Balıkesir'de, zihinsel engelli çocuklar yararına düzenlenen defile büyük ilgi gördü.

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Başkanı Mahmut Yavuz'un eşi Yıldız Yavuz'un öncülüğünde Beymen Bursa'nın Balıkesir'de ilk defa düzenlediği, "Trunk-Show" ilgi gördü. Beymen ürünlerinin sunulduğu mini bir defilenin de düzünlendiği davette bilet satışlarından toplanan gelirin zihinsel engelli çocukların ihtiyaçları için kullanılacağı bildirildi. Davete yoğun katılım gösteren hayırsever hanımlar, hem güzellikleri hem kıyafetleriyle mankenlere adeta taş çıkarttılar.

Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Balıkesir Şube Başkanı Gül İmrek, organizasyona katkısı dolayısıyla en başta Yıldız Yavuz olmak üzere Beymen Bursa mağazası yetkililerine de teşekkür etti. BTO Başkanının eşi Yıldız Yavuz, organizasyona katkısı için Beymen'den Özlem Türker'e bir şilt verdi.

Trunk-Show'un ardından davetlilere hitap eden Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Gül İmrek, başta sağlıklı yaşam ve eğitimleri olmak üzere zihinsel engelli çocuklara verilen hizmetlere sonuç olarak para gerektiğini, dolayısıyla düzenlenen bu etkinliğe gelerek katkı sağlayan hayırsever tüm bayanlara teşekkür etti. Daha sonra, Beymen, Beymen Clup ve ithal markaların ürünlerinin sunulduğu mini bir defile düzenlendi.

Birbirinden güzel 4 mankenin toplam 32 kıyafeti sunduğu defile ilgi ve beğeniyle izlendi. Defileye katılan davetliler güzellikleri ve kıyafetleriyle mankenleri gölgede bıraktı. Yetkililer, böyle bir organizasyonun ilk defa düzenlendiğini, talebe göre bundan sonra da özellikle sezon başlangıcı ve sonlarında ünlü markaların satışını yapan tanınmış mağazaların trunk-show ve defile etkinlikleri düzenlenebileceğini belirttiler. 52 Evler Restoranı'ndaki trunk-show yaklaşık 3 saat sürdü.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 23:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?