6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bigadiç'te trafik kazası: 1 yaralı

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Bir başka kamyonun çarptığı süt tankerinin sürücüsüne sıkıştığı şoför mahallinde 112 sağlık görevlileri müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Balıkesir'den Bigadiç'e giden Kubilay Kutal'ın (43) kullandığı 34 DA 4479 plakalı KAYSÜT firmasına ait süt tankeri ile benzinlikten çıkan Fatih Kasar'ın (38) kullandığı 10 UH 302 plakalı araç çarpıştı.

Yoğun sis sebebiyle görüş mesafesinin kısa olduğu yolda meydana gelen trafik kazasında, Kubilay Kutal'ın kullandığı süt tankeri yüklü kamyon, kendisine çarpan 10 UH 302 plakalı kamyon ile yol kenarında park halinde bulunan Hüseyin Özkal'a ait 10 UH 343 plakalı kamyonun arasında kaldı. İki kamyonun arasında kalan aracın içinde sıkışan sürücü Kubilay Kutal, acı içinde kurtarılmayı bekledi.

Sıkışan kamyondaki can pazarı yaşanırken, yaralıyı olay yerine ilk gelen polis ekipleri teselli etmeye çalıştı. Çevredeki vatandaşların arayıp kazayı ihbar ettiği 112 acil sağlık ekibi olay yerinin yanlış tarif edilmesi sebebiyle doğru adrese 20 dakika sonra gelebildi. Kamyonun şoför mahallinde sıkışan Kubilay Kutal'a müdahale eden sağlık görevlileri, yaralı şahsın sol bacağını torbaya aldıktan sonra bulunduğu yerden çıkarıp sedye ile ambulansa götürdüler.

Daha sonra Bigadiç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sıkışan bacağının kırıldığı, genel sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan kamyon sürücüsü Fatih Kasar ifadesinin ardından serbest bırakılırken, kazayla ilgili soruşturma ise sürüyor. Kaza sebebiyle bir süreliğine trafiğe kapanan yol, kazaya karışan kamyonların çekici marifetiyle kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 14:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?