6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bilbordla evlenme teklifi

Balıkesir'de kimliği bilinmeyen bir kişi aşkını bilbordlara yazdırdı. Meçhul aşık, sevgilisine bilbord reklam panoları aracılığıyla evlenme teklifinde bulundu.

Bilborddaki evlilik teklifinin yazılı olduğu afiş, dün akşam seçim yasaklarının başlamasının hemen ardından yapıştırıldı.
Balıkesir'de, seçim yasaklarının başladığı saatten itibaren siyasi partilere ait reklam afişlerinin sökülmesiyle birlikte yerlerine sırada bekleyen bilbord reklamları hızla yapıştırıldı. Bunlardan en ilginci 4'lü bilbord reklam panosunu kiralayan meçhul sevgilinin ilan-ı aşkı oldu. Bandırma Caddesi üzerindeki bilbordlara, "Tuğçe benimle evlenir misin?" yazısı herkesi şaşırttı. 4'lü panoda, "Hayatıma girdiğin andan itibaren mutluluğu bana tam anlamıyla yaşattığın için teşekkür ederim. Şimdi bu mutluluğu ömür boyu devam ettirmeye ne dersin? Tuğçe benimle evlenir misin?" yazısı gören herkesi şaşırttı.
Bazı vatandaşlar bilborddaki evlenme teklifinin reklam olabileceğini düşünürken, bazıları da gerçek bir evlenme teklifi ise bunun mükemmel ve çılgınca bir yöntem olduğuna dair görüş bildirdi. Oy kullanmaktan dönen Neşe-Kemal Kamay çifti bilborddaki ilan-ı aşk ve evlenme teklifini çok şık bulduklarını belirterek meçhul aşıklara mutluluk dilediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 10:40:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?