3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Bina çöktü: 1 yaralı

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde temel kazan işçilerin üzerine yandaki binanın altında meydana gelen göçük neticesinde duvar devrildi. Bir işçinin hafif yaralandığı olayda, şans eseri ölen olmadı. 

Edinilen bilgiye göre, Bigadiç'in Abacı Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde, Atıf Yaşar isimli vatandaş, yeni yaptıracağı bina için temel kazdırdı. Yapılan çalışmalar sırasında temel kazılan yerin hemen bitişiğinde bulunan Mehmet Okman'a ait galeri olarak kullanılan eski bina zarar gördü. Binanın kazılan temele bakan duvarı bir anda yıkıldı. Tek katlı müstakil binanın tamamen yıkılma tehlikesine karşı içerideki araçlar dışarı çıkarılarak zarar görmeleri önlendi. Göçük sebebiyle temelin içinde çalışan işçilerden birinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Şahin Soydaş (40) isimli işçinin hemen ilçe dışındaki bir hastaneye sevk edildiği, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

Göçüğe şahit olan çevredeki vatandaşlar korkuya kapılırken, inşaatın yanında bulunan diğer evlerin de zarar görmesinden endişe ettikleri kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 12:16:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?