6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bir acı haber de Balıkesir'den

Balıkesir'de ana yol üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışırken otomobilin altında kalan 7 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde meydana geldi. Cumhuriyet İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Yarin Kömürcüoğlu'na (7) dün akşam 21.00 sıralarında E-87 karayolu Kadıköy Konutları'nın bulunduğu kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı ileri sürülen A.C. idaresindeki 06 GF 426 plakalı otomobil çarptı. Kaza sonrası Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan sürücünün ise jandarmaya teslim olduğu öğrenildi.

Olayı duyup sinir krizi geçiren baba Saim, anne Pervin Kömürcüoğlu yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Kömürcüoğlu ailesinin tek çocuğu olduğu öğrenilen Yarin Kömürcüoğlu'nun sınıfında öğle saatlerinde karneler dağıtıldı. Karnesini alacağı saatlerde cansız bedeni toprağa verilen küçük Yaren'in öğretmeni ve sınıf arkadaşları üzüntüye boğuldu.

Yarin'in cam kenarındaki sırasına fotoğrafı konularak etrafı karanfillerle donatıldı. Olup bitenlerin henüz farkında olmadıkları gözlenen Yaren'in sınıf arkadaşları, karnelerindeki güzel notlara bile sevinemedi. Karne günü gibi önemli bir günde acı haberi öğrendiklerini belirten Yarin'in sınıf öğretmeni Turabi Çetin, "Yarin'in akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucu ani ölümü hepimizi yasa boğdu. Karne günü gibi önemli bu günde öğrencilerim ve benim içim buruk. Çok üzgünüz. Yarin, derslerinde çok başarılı, çalışkan ve oldukça da sevecen bir çocuktu. Yüzünü bile göremediği karnesindeki notların hepsi çok iyiydi. Ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı, çok sevdiğim Yarin evladıma da yüce Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Acı haberi öğrenince çok üzüldüklerini söyleyen Okul Müdür Vekili İsmail Özkavaklı da Kömürcüoğlu ailesine başsağlığı ve sabır diledi. Karne gününde çocuklarını yalnız bırakmayarak okula gelen çok sayıda veli, küçük Yarin'in sınıfına giderek üzgün olan öğrencileri teselli etmeye çalıştı.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 18:22:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aslı_aslı IP: 81.215.252.xxx Tarih : 14.06.2009 14:05:54

gerçekten çok üzücü bir durum.allah ailesine sabır versin