3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Bir kaza haberi daha!

Balıkesir'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir-Bandırma yolu çıkışındaki viyadükten İzmir yönüne çevre yolunun 1. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, Yusuf Urkay'ın (41) kullandığı 20 B 3939 plakalı Citroen Berlingo marka otomobil ile karşı yoldan gelip refüjden geçerek bu aracın önüne çıktığı belirtilen Hakan Altın'ın (28) kullandığı 10 HS 613 plakalı Ford Focus otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü de olay yerinde hayatlarını kaybederken, Denizli'ye gittiği öğrenilen 20 plakalı otomobilde bulunan M. Ali Çağ (41) isimli şahıs ise ağır yaralandı.

Dün gece saat 22.00'den sonra meydana gelen trafik kazasında ölenlerin cenazeleri savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cenazeler bugün aileler tarafından alınarak Denizli ve Balıkesir'e götürülüp toprağa verildi. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan M. Ali Çağ'ın Balıkesir Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdüğü, yoğun bakımda tutulan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Jandarma ve Bölge Trafik ekiplerinin baktığı kazayla ilgili incelemede 10 plakalı otomobilin çift yönlü yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip refüjden diğer yola geçtiği ve buradan gelen araçla çarpıştığı belirlendi. Yapılan araştırmalarda kazaya sebep olan Ford Focus'un sürücüsünün alkollü olduğu, kazayla alakalı soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2011 Pazar 20:08:00
Güncelleme :10 Nisan 2011 Pazar 23:52:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?