5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Bir oy farkla başkan seçildi

BİR OY FARKLA BAŞKAN SEÇİLDİ

Balıkesir'in Kepsut Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulunda seçimi 1 oy farkla kazanan Mustafa Pehlivan başkan oldu.

Kepsut Esnaf ve Sanatkarlar Odası salonunda yapılan genel kurula Kaymakam Mehmet Türköz, Belediye Başkan Vekili Kadir Aktaş, Emniyet Amiri Ziyver Kaya, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Mesut Aşanel, ilçe oda başkanları ile üyeler ve çok sayıda davetli katıldı. Kongredeki seçimlerde yeni başkan ve yönhetim kurulu için 4 dönemdir oda başkanı olan Seçkin Saraç ile Mustafa Pehlivan'ın listeleri yarıştı. Öğle saatlerinde başlayan oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından sandıklardaki oyların sayımına geçildi. Kullanılan 343 oydan 6'sı geçersiz sayılırken, geçerli olan 337 168'ini Seçkin Saraç, 169'unu ise yeni aday Mustafa Pehlivan aldı. Mustafa Pehlivan 1 oy fark ile Kepsut Esnaf ve Sanatkarları Odası'nın yeni başkanı seçildi. Genel kurulun ardından bir konuşma yapan Başkan Mustafa Pehlivan, esnafı temel alan bir hizmet aşkı ile çalışacaklarını söyledi. Pehlivan, "Oda olarak esnaf ve sanatkarımızın menfaatleri için çalışacağız. Bize güvenip destek veren tüm esnaflara teşekkür ediyorum" dedi.

Kepsut Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni yönetim kurulu'nda, Mustafa Pehlivan (Başkan), Turhan Eyiol, Halil Özdemir, Gürkan Doğru, Emin Avcu, Mehmet Kaplan ve Mesut Kaya yer alırken, Denetim Kurulu ise İ. Erkan Koca, Fatih Yılmaz ve Zafer Şafak'tan oluştu.

BİR OY FARKLA BAŞKAN SEÇİLDİ
BİR OY FARKLA BAŞKAN SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 20:51:03
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 21:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?